Tietoa meistä

Terra - Rakennamme maata

Terra Infra Oy on pitkän linjan maanrakentajien vuonna 2018 perustama kasvava yritys. Tällä hetkellä meillä työskentelee yli 30 infrarakentajaa. Lisäksi teemme yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa ja hyödynnämme kattavaa alihankkijaverkostoa.

Yhtiön kotipaikka, toimipiste ja varikko ovat Kouvolassa.

Omistajillamme ja työntekijöillämme on vuosikymmenten kokemus infra-alan urakoista. Kehittääksemme osaamistamme koulutamme henkilökuntaamme ja huolehdimme uusien työntekijöiden asianmukaisesta perehdyttämisestä. 

Osoituksena alan parhaiden käytäntöjen noudattamisesta meillä on sekä RALA-sertifiointi että RALA-pätevyydet. Lisäksi olemme mukana Luotettava kumppani -ohjelmassa ja jäsen Infra Ry:ssä sekä Suomen Yrittäjissä.

 

Visiomme

Terra Infra -Rakennamme maata

Kokonaisurakoinnin neljä sektoria

  • yhdyskuntarakentaminen
  • talonrakennuksen maatyöt
  • rakennusten purkutyöt
  • paikallavalurakenteet

Tähtäin on kannattavassa kasvussa ja tavoitteemme on olla alan keskisuuri toimija 3-5 vuoden aikajänteellä.

Arvomme

Uutisia

Markus Loikala on nimitetty 1.4.2022 alkaen Terra Infra Oy:n ja Terra Kierrätys Oy:n toimitusjohtajaksi.

Aiempi toimitusjohtaja Antti Savolainen siirtyy yrityksen vanhemmaksi neuvonantajaksi ja jää eläkkeelle loppuvuodesta.

Samalla Terra Infra Oy:ssä tehdään seuraavat nimitykset:

  • Vesa Niemelä nimitetään rakennuspäälliköksi
  • Matti Lindgren nimitetään työmaapäälliköksi vastuualueena yhdyskuntarakentaminen
  • Mika Porvari nimitetään työmaapäälliköksi vastuualueena purkutyöt
  • Esa Jukanen nimitetään työmaapäälliköksi vastuualueena paikallavalurakentaminen

Olemme avanneet uuden verkkokaupan, josta yritykset sekä yksityishenkilöt saavat ostettua purkutavaraa, työmaaeriä sekä muita kierrätysmateriaaleja. Verkkokauppaan pääset tästä.

Esalla on pitkä kokemus kyseisistä töistä ja hänen tiiminsä vie Terra Infran kasvuhakua yhden sektorin verran eteenpäin. Ensimmäinen työ on jo aloitettu Lappeenrannan Joutsenossa.

Terra Infra on ostanut 19.2.2019 solmitulla kaupalla Meotek Oy:n purkuliiketoiminnot kalustoineen Mika Porvarilta. Mika Porvari siirtyy työskentelemään Terra Infra Oy:lle purkutöiden työnjohtajaksi.

Kaupan tarkoituksena on vahvistaa Terra Infran jo olemassa olevia purkuliiketoiminnan resursseja sekä osaltaan vahvistaa yhtiön kasvuun tähtäävää strategiaa.

Lisäksi Terra Infra on hankkinut erillisellä kaupalla Valkealasta neljän hehtaarin maa-alueen purku- ja maarakennusliiketoimintojen kehittämiseen.

Toimintaa varten on hankittu Kouvolan Valkealasta 4ha tontti jossa uusi yhtiö ryhtyy jalostamaan Infran purku ja maanrakennustoiminnassa syntyviä kierrätyskelpoisia jakeita. Kouvolan kaupunki on myöntänyt toiminnalle ympäristöluvan 11/2019.

Perustelut: ”Perinteinen ala, mutta yrittäjä on tuonut yritykseen uudenlaista näkökulmaa. Oma markkina on tunnistettu ja siellä omat vahvuudet on hyödynnettynä. Selkeät visiot, hyvä johtaminen ja fokus, ja mahdollisuus todelliseen kasvuun.”

Yritys etenee valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Voittaja valitaan Kasvu Open Karnevaalissa 23.-24.10.2019 Jyväskylässä. 

Kasvupolku-kilpailun järjestää KasvuOpen.

Rakennetaan yhdessä.

Kun tarvitset luotettavaa kumppania infrarakentamiseen